Remeha

De beste HR-verwarmingsketel in zijn klasse

Met de Calenta levert Remeha een van de modernste en zuinigste cv-ketels op de markt. Een echte winnaar als het gaat om royaal en supersnel warm water leveren. Een verwarmingsketel in de hogere prestatieklasse die leverbaar is in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van de wensen op het gebied van warmte en warmwatercomfort. De Remeha Calenta cv ketel gooit ook hoge ogen als het gaat om snelle verwarming van de woning. Met een cv-vermogen van 6 tot 36 kW is het al snel aangenaam warm in huis.


IJzersterke combinatie met de Remeha iSense thermostaat

Samen met de geavanceerde iSense Klokthermostaat vormt de Calenta de ideale combinatie voor optimale prestaties en maximaal rendement van de HR-ketel. De intuitieve bediening is eenvoudig en extra comfortabel. 

Energie besparen met Calenta cv-ketel met zonlichtsysteem

De Calenta HR-ketel kan uitstekend worden gecombineerd met een Remeha zonlichtsysteem (zonneboiler en zonnecollectoren). Een slimme, duurzame combinatie die goed is voor het milieu maar ook voor de portemonnee. Zonneboilers leveren immers een flinke hoeveelheid gratis warm water die kan oplopen tot wel 60% van de jaarlijkse warmwaterbehoefte. Ofwel een jaarlijkse besparing van honderden euro’s.