Atag


Combi-ketel

Wilt u ruimte besparen maar toch genieten van uitstekend warmwater comfort? De combiketel is voorzien van een geintegreerde warmwatervoorziening, zodat de cv-ketel ondanks zijn bescheiden formaat toch maximaal comfort levert.

Dat dit resulteert in uitstekende cv-ketels is onlangs opnieuw bewezen: in september 2013 is voor de vierde keer op rij een ATAG combiketel als Beste uit de test gekomen bij de cv-keteltest van de Consumentenbond. Dat betekent 5 jaar de beste cv-ketel van Nederland!

ATAG heeft een brede range HR-combiketels in haar assortiment. Dus ongeacht uw situatie en comfortbehoeften heeft ATAG de beste ketel voor u!

Ketel met aparte boiler

Warmwater comfort met het grootste gemak. Als uw woonsituatie vraagt om een grote warmwatervoorraad, dan beantwoordt ATAG dat met het Comfort Systeem (CV-ketel met aparte boiler). De koppeling tussen een Solo-ketel en een ATAG Comfort Boiler garandeert een zeer hoge tapsnelheid van warmwater. Alle HR-ketels van ATAG hebben het hoogste rendement zoals de A-serie welke bij de laatste consumentenbond test CV-ketels de hoogste score heeft behaald.

Solo-ketel

Met een Solo-ketel kiest u voor alle comfort die verwarming kan bieden. Een Solo-ketel is geschikt voor situaties waar geen behoefte bestaat aan warm tapwater. Wilt u in de toekomst alsnog een boiler koppelen aan de ATAG Solo-ketel, dan is dit geen enkel probleem.