Toilet 

(Geberit Omega: compact inbouwreservoir voor wandcloset)


Met de introductie van het Omega inbouwreservoir biedt Geberit een flexibele oplossing voor het monteren van een wandcloset in badkamers waar weinig ruimte beschikbaar is. Door de uiterst geringe montagehoogte van slechts 82 cm, 98 cm of 112 cm kan de compacte Omega probleemloos onder een raam, vensterbank of schuin dak worden geplaatst. Met de garantie van een uitstekende spoeling uiteraard. De slimme 2-toets spoeling werkt uiterst efficiënt en waterbesparend. Belangrijk voordeel is bovendien dat het bedieningspaneel zowel aan de bovenzijde als voorzijde van het inbouwreservoir kan worden gemonteerd. Geberit Omega is dus in meerdere opzichten de juiste keuze voor de badkamer of toiletruimte.

Flexibel inbouwreservoir voor hangend toilet
Geberit Omega biedt naast een compacte inbouwhoogte en perfecte spoeling ook het gemak van flexibele installatie. Het is mogelijk om hem te combineren met iedere voorwand en de watertoevoer van het wandcloset kan zowel aan de voor- als achterzijde worden aangesloten. En afhankelijk van de situatie kan het bedieningspaneel aan de voorzijde of bovenzijde van het inbouwreservoir worden gemonteerd. 

Klein, elegant bedieningspaneel voor hangtoilet
Doordat de service-opening van de Geberit Omega slechts 180 x 110 mm meet, is het mogelijk om een klein en elegant bedieningspaneel te monteren. De nieuwe Omega 30 of vlakliggende Omega 60 combineren uitstekend met het nieuwe inbouwreservoir. De Omega70 met slimme servo- afstandsbediening maakt het bovendien mogelijk om vrij en binnen twee meter van het reservoir een superkleine afstandsbediening voor het hangtoilet te plaatsen. Kortom... Geberit Omega bewijst zich meer dan eens als flexibel en hoogwaardig inbouwreservoir. 

Wilt u meer weten over een Geberit inbouwreservoir of het plaatsen van een hangend toilet, neem dan vrijblijvend contact met ons op.