Thermrad

De Thermrad Super-8 is heel geschikt voor nieuwe installaties, maar ze is ook ideaal bij uitbreiding of vervanging van bestaande radiatoren. Elke super 8 radiator is compleet met handige klikconsoles voor snelle, veilige en naderhand onzichtbare wandmontage. De aanvoer- en retour CV-leidingen kunnen, bij toepassing van de onderaansluitingen, nagenoeg uit het zicht worden aangesloten. Afstand van de 2 middenaansluitingen tot de muur is bij elke Thermrad super 8 - 66mm. Dankzij deze vaste afstand tot de wand, kunnen de leidingen, bij toepassing van de midden-onderaansluitingen, worden afgemonteerd nog voor de afmetingen bekend zijn.

Een kleine greep uit de collectie, mocht u meer willen weten welke opties er zijn.
U kunt altijd vrijblijft contact met ons opnemen.
 

Serie super- 8 Plateau

Een radiator met afgedekte boven/zijkant en een volledige vlakke voorzijde.

Serie super- 8 compact

Buitengewoon universele radiator met 8 aansluitingen. Elke radiator wordt geleverd met bevestigingsaccessoires t.b.v. wandmontage. Levering inclusief ontluchtings-, aftap- en blindstoppen.

Serie Compact- 4 Plus 

4 zij- aansluitingen1/2. De compact- 4 Plus radiator wordt meestal toegepast indien er geen onderaansluitingen nodig zijn. Dit heeft een gunstig effect op de aanschaf prijs.

Kindveilig

Bij alle compact radiatoren zijn de boven- en zijkanten afgewerkt met een fraaie sierlijst die samen de warmte doorlaten. De warmte doorlatende sierlijsten geven de radiator niet alleen een mooi uiterlijk, maar dekken ook de scherpe hoeken af en de bovenzijden van de radiator. De Thermrad compact radiatoren zijn door deze bescherming altijd kind veilig. Daardoor ook uitermate geschikt voor op scholen en zorginstellingen.